неділя, 26 червня 2011 13:56

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захищати Тимошенко дозволили ще одному адвокату

Захищати Тимошенко дозволили ще одному адвокату

Печерський районний суд Києва призначив до розгляду по суті справи проти екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко щодо газових контрактів на 10.00 29 червня.

Відповідну постанову суд виніс у суботу, завершивши попереднє слухання "справи Тимошенко" щодо газових контрактів.

Суд не задовольнив жодного клопотання Тимошенко та її захисту, крім допуску до справи ще одного адвоката. Клопотання про допуск народного депутата Сергія Саса як захисника Тимошенко відхилено судом в тому числі.

Також суд постановив направити в Генеральну прокуратуру Україну заяву Тимошенко про порушення кримінальної справи відносно слідчого Олександра Нечвоглода.

Як повідомлялося, серед інших клопотань Тимошенко просила закрити кримінальну справу щодо неї, об'єднати кримінальні справи щодо газових контрактів зі справами екс-глави Держмитниці Анатолія Макаренка,колишнього першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Ігоря Діденка і екс-заступника начальника відділу Енергетичної регіональної митниці Тараса Шепітька.

Також екс-прем'єр заявляла клопотання скасувати запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, дозволити їй поїздку до Львова, Луганська, Волинської області, у Вільнюс на міжнародну конференцію.

Як повідомлялося, суддя Печерського районного суду міста Києва Родіон Кірєєв більше 6,5 годин перебував у дорадчій кімнаті, де приймав рішення по заявлених клопотань боку Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Захищати Тимошенко дозволили ще одному адвокату ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути