неділя, 21 листопада 2021 13:28

Західні дипломати вітають українців із Днем гідності та свободи

Західні дипломати вітають українців із Днем гідності та свободи
В Україні відзначають День гідності та свободи. Фото: ua.news

Низка західних посольств вітають українців з Днем гідності та свободи.

Вітання до восьмої річниці початку Революції гідності іноземні представництва публікують на своїх сторінках у соцмережах, передає "Європейська правда"

"Сьогодні Україна відзначає День гідності та свободи. Обидві цінності є основоположними для кожного українця, і за них варто боротися. Велика Британія поділяє ці цінності та пишається тим, що є другом і партнером України у розбудові та захисті вільної й демократичної країни", - зазначила у своєму привітанні посол Британії Мелінда Сіммонз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День Гідності президент згадав про незламних моряків, Стуса і майдани

"Сьогодні, у День гідності та свободи, Україна відзначає історичні події – втілення високих прагнень українців до демократії та свобод, коли Євромайдан став віховим моментом розбудови нації. ЄС визнає європейські прагнення України і вшановує всіх тих, хто боровся за них", - зазначає представництво Євросоюзу в Україні.

"Вісім років тому звичайні громадяни вийшли на київський Майдан заради мрії бачити Україну частиною об'єднаної, вільної та мирної Європи. США залишатимуться стійким партнером України на її шляху до євроатлантичної інтеграції та в її протистоянні тим, хто намагається порушити волю українського народу", - зазначила тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін.

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи. Приурочений до Революції гідності 2013 року та помаранчевої революції 2004-го.

Зараз ви читаєте новину «Західні дипломати вітають українців із Днем гідності та свободи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути