четвер, 21 травня 2020 16:29

Жадан розповів про дзвінок від Єрмака

Жадан розповів про дзвінок від Єрмака
Теперішня влада не мислить стратегічно, каже письменник. Фото: @serhiy.zhadan

Письменник Сергій Жадан розповів, що йому телефонували від керівника Офісу президента Андрія Єрмака. Про це він повідомив у Facebook.

"Показовою, як на мене, є історія про те, як Уляна Супрун зустрічалася з керівником Офісу президента. Себто, показовим там є все: і відсутність у представників влади відповідей на конкретні питання, і те, як ця зустріч узагалі завершилась.

Мені теж телефонували від Єрмака, пропонували прийти на зустріч. Я, ясна річ, відмовився. Для тих шановних читачів, які далі щиро не розуміють, що тут такого і чому б не підтримати молоду команду, відповім ще раз: на моє переконання, пропозиції теперішньої влади до співпраці звучать десь як отаке оголошення:

"Для роботи в корабельному оркестрі запрошуються професіонали з доброю репутацією та відсутністю морської хвороби. Робота на свіжому повітрі. Яскраві враження гарантуємо. Прослуховування в офісі капітана "Титаніка", - написав Жадан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший рік роботи президента Зеленського оцінили на трійку

Письменник заявив, що теперішня влада має "якомога скоріше піти у відставку, а ключі від офісу залишити комусь із дорослих".

"Кадровий голод у них. Немає в них кадрового голоду. У них кисневий голод, який заважає їм стратегічно мислити й логічно викладати свої думки на пресконференції", - заявив Жадан.

Раніше колишня очільниця Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла, що її запросили приєднатись до Нацради реформ, виконавчий комітет якої нещодавно очолив Міхеіл Саакашвілі.

Зараз ви читаєте новину «Жадан розповів про дзвінок від Єрмака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути