четвер, 09 лютого 2012 14:35

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

"Забзалюк та Турчинов пропонували мені принести у ВР бомбу" — депутат Рибакова

"Забзалюк та Турчинов пропонували мені принести у ВР бомбу" — депутат Рибакова

Народний депутат із групи "Реформи заради майбутнього" Олександр Буджерак пішов із фракції "БЮТ — "Батьківщина" через те, що Юлія Тимошенко та Олександр Турчинов перетворили її в СБУ. Про це він сказав на брифінгу у Верховній раді, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Ще раніше Забзалюк та Турчинов пропонували мені, сивій людині, афганцю принести у Верховну раду бомбу. Це правда Я рідко виступаю, бо не звик брехати. Там у них в партії постійне стукачество, провокації. Я вийшов із команди Юлії Володимирівни далеко до того, як з'явилась група Рибакова", - зауважив депутат.

Він звернув увагу, що у Верховній раді почали перекуповувати голоси ще за часів Віктора Медведчука. Буджерак вважає заяву Забзалюка провокацією.

"Рибаков — молода людина. Він вийшов на те, щоб зробити краще для людей України...Я впевнений в тому, що перейшовши поступив правильно. Опозиції не можна радіти, якщо у президента чи в кабміні щось не виходить", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші Забзалюку дали на лікування раку - депутат Каплієнко

Нагадаємо, Забзалюк учора оприлюднив свою розмову з головою групи "Реформи заради майбутнього" Ігорем Рибаковим, який пропонував гроші за перехід до їхньої групи. Роман Забзалюк зазначив, що підкуп проходив за схемою: спочатку давали 500 тис доларів, а потім щомісячно виплачували по 20-25 тис доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Забзалюк та Турчинов пропонували мені принести у ВР бомбу" — депутат Рибакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

93

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути