Ексклюзиви
понеділок, 24 липня 2017 13:45

Заборона георгіївської стрічки в дії: розповіли про перших порушників

Заборона георгіївської стрічки в дії: розповіли про перших порушників
Національна поліція склала і передала до суду 4 адміністративних протоколи за виготовлення та пропаганду георгіївської стрічки. Фото: відкриті джерела

Національна поліція склала і передала до суду 4 адміністративні протоколи за виготовлення та пропаганду георгіївської стрічки.

Про це повідомили у відомстві, звітуючи про виконання закону про заборону стрічки, який діє з 15 червня, повідомляють "Українські новини".

Станом на 18 липня правоохоронці склали й спрямували до суду 2 адмінпротоколи у Вінницькій області, 1 - у Дніпропетровській області й 1 - у Запорізькій області.

До адміністративної відповідальності притягнули чотири особи, зокрема одну у Вінницькій області суд засудив до громадських робіт на 30 діб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Георгіївська стрічка - наруга над українцями" - історик

15 червня набув чинності закон про введення адміністративної відповідальності за виготовлення та пропаганду георгіївської стрічки.

Публічне використання, демонстрацію або носіння георгіївської стрічки карають штрафом від 50 до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-2 550 грн) з конфіскацією стрічки.

Зараз ви читаєте новину «Заборона георгіївської стрічки в дії: розповіли про перших порушників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути