Ексклюзиви
четвер, 24 лютого 2011 11:26

За "швидкі Тимошенко" відповідатимуть двоє митників

За "швидкі Тимошенко" відповідатимуть двоє митників

Служба безпеки порушила кримінальні справи проти двох співробітників митниці у зв'язку з поставкою в Україну 1000 автомобілів Opel Combo для МОЗ.

Справу було порушено проти одного з начальників Київської регіональної митниці, а також інспектора сектору контролю за правильністю класифікації товарів цієї митниці за статею перевищення службових повноважень.

Зокрема, митників звинувачують у тому, що при оформленні автомобілів Opel Combo не були донараховані митні платежі на загальну суму понад 9 млн. грн.

У вересні 2009 року держкомпанія "Укрмедпостач" (знаходиться у віданні МОЗ) уклала договір з "Vamed Engineering GmbH & CO KG" (Австрія) щодо постачання 15 найменувань медичного обладнання на загальну суму 99,5 млн. євро. У тому числі йшлося про продаж 1000 автомобілів Opel Combo вартістю 12,5 тисяч євро за одиницю до оподаткування (вартість усієї партії автомобілів до оподаткування - 142,1 млн. грн.)

Генеральна прокуратура порушила проти Юлії Тимошенко кримінальну справу щодо закупівлі та ввезення в Україну спеціалізованого медичного транспорту за завищеними цінами.

Зараз ви читаєте новину «За "швидкі Тимошенко" відповідатимуть двоє митників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути