Ексклюзиви
середа, 18 липня 2018 12:28

За п'ять років буде побудована європейська Україна - Тарута

За п'ять років буде побудована європейська Україна - Тарута
Лідер партії "Основа" Сергій Тарута сказав, що його мета - така Україна, куди будуть повертатися люди, які виїхали працювати за кордон. Фото: 112 Україна

Для створення сучасної, європейської України досить п'яти років. Про це заявив лідер партії "Основа" Сергій Тарута під час візиту до Дніпропетровської області.

Лідер "Основи" впевнений, що для модернізації країни, як і для модернізації більшого підприємства, потрібна чітка стратегія, команда і довіра кредиторів.

"Тому що коли є стратегія, команда, довіра міжнародних банків, ефективність і прозорість інвестиційної програми, тоді можна все зробити швидше, ніж це робиться сьогодні. І за п'ять років ми матимемо зовсім іншу країну", - підкреслив Сергій Тарута. "Коли намічали повну модернізацію Алчевського меткомбінату, мені говорили, що для цього знадобиться 10-15 років. Ми все зробили за п'ять років", - говорить він.

Сергій Тарута зазначив, що його метою є така Україна, куди будуть повертатися люди, які виїхали працювати за кордон. "Ми побудуємо країну, в яку будуть повертатися ті, хто зараз їде. Тому що люди - головна цінність країни. Навколо людини повинна вибудовуватися вся влада на центральному та регіональному рівнях", - підсумував Тарута.

Нагадаємо, згідно з Доктриною збалансованого розвитку "Україна 2030", ідеологом створення якої є Сергій Тарута, валовий внутрішній продукт України до 2030 року повинен досягти $710-750 млрд.

Зараз ви читаєте новину «За п'ять років буде побудована європейська Україна - Тарута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути