вівторок, 24 жовтня 2017 16:56

За провокацію насильства суддею у справі Коханівського, суддя може бути позбавлена недоторканності – депутат Мосійчук

За провокацію насильства суддею у справі Коханівського, суддя може бути позбавлена недоторканності – депутат Мосійчук
Нардеп Ігор Мосійчук заявив, що сьогоднішні події в Святошинському суді є наслідком абсолютного правового невігластва судді. Фото: 112.ua

Представник фракції Радикальної партії у Верховній Раді Ігор Мосійчук виступив з різкою заявою відносно конфлікту в приміщенні Святошинського райсуду міста Києва.

"Події останньої доби в Святошинському суді виключно є наслідком абсолютного правового невігластва судді Миколаєць, яка, не винісши жодного рішення щодо клопотання захисту Миколи Коханівського в порядку 206 статті Кримінально-процесуального кодексу, тим самим спровокувала силові сутички між Національною поліцією та громадськими активістами" – написав депутат у своєму Facebook.

"Буду ініціювати перед Вищою радою правосуддя позбавлення пані Миколаєць статусу судді. Сподіваюся, колеги - народні депутати мене підтримають, адже стравлювати Нацполіцію і громадян неприпустимо!!! Я робив все, щоб уникнути сутичок! На жаль…" - додав Мосійчук.

Нагадаємо, рейтинг довіри до судових інстанцій в Україні традиційно залишає бажати кращого. Так, згідно з дослідженням, проведеним ГО "Відкрита Україна", абсолютна меншість, або лише 37% громадян, які приймають участь у судових процесах, в тій чи іншій мірі довіряють судовій системі. Такого висновку дійшли фахівці у результаті опрацювання 3947 анкет респондентів. З них випливає, що 559 осіб, або всього 14%, повністю довіряють суду; 895 осіб, або 23% більше довіряють, ніж не довіряють; 1236 осіб, або 31% більше не довіряють, ніж довіряють; і аж 1257 осіб, або 32% повністю не довіряють суду.

Зараз ви читаєте новину «За провокацію насильства суддею у справі Коханівського, суддя може бути позбавлена недоторканності – депутат Мосійчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути