середа, 21 березня 2012 10:42

За пошуки Авакова взявся Інтерпол

За пошуки Авакова взявся Інтерпол
Арсен Аваков

Інтерпол почав розшук колишнього голови Харківської обласної державної адміністрації, керівника Харківської обласної організації партії "Батьківщина" Арсена Авакова.

Про це на брифінгу заявив начальник управління прокуратури області Олександр Бабіков, повідомила прес-служба прокуратури Харківської області.

Він підтвердив інформацію про те, що 20 березня Червонозаводський райсуд Харкова, розглянувши скаргу захисника Авакова на постанову про порушення кримінальної справи, відмовив у задоволенні скарги.

За його словами, вивчивши доводи, заявлені захистом, і позицію прокурора, суд прийшов до висновку, що кримінальна справа порушена на законних підставах.

Бабіков також зазначив, що у кримінальній справі відносно екс-губернатора ведеться слідство, прокуратура продовжує вивчати документи.

Нагадаємо, 26 січня прокуратура Харківської області порушила у відношенні Авакова кримінальну справу за ч. 3 ст. 365 (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки).

Його підозрюють у причетності до незаконної зміни цільового призначення і передачі у власність 55 га державних земель вартістю понад 5,5 млн грн.

Правоохоронці 31 січня провели обшук у двох квартирах, які належать Авакову. Після проведених слідчих дій адвокат екс-губернатора заявив про те, що слідчі незаконно вилучили матеріальні засоби, які належать його підзахисному.

Зараз ви читаєте новину «За пошуки Авакова взявся Інтерпол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути