вівторок, 31 липня 2012 14:15

"За об'єднання проти бандитського режиму, власні амбіції відходять на задній план" - політик

"За об'єднання проти бандитського режиму, власні амбіції відходять на задній план" - політик
Віталій Коваль прокоментував з'їзд Об'єднаної опозиції. Фото: gazeta.ua

Голова черкаської обласної організації партії "За Україну" Віталій Коваль прокоментував вчорашній з'їзд Об'єднаної опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" можуть завести у Раду більше 200 нардепів - Фесенко

"По-перше з'їзд був добре організований і попри те, що нам перешкоджали влада і правоохоронні органи, які не пускали машини з апаратурою. Нам не дозволяли орендувати площу, двічі змінювалося місце проведення і врешті з'їзд відбувся просто на вулиці. Але в цьому є плюс. Були зареєстровані делегати, визнані їх повноваження і згідно процедур визначених згідно Закону України про вибори, було проведене підтвердження висування як кандидатів-списочників, так і кандидатів мажоритарників", - розповів Коваль.

"Приємною несподіванкою стало те, що продовжились процеси об'єднання, - наголосив політик. - Серед мажоритарників є Микола Катеринчук, крім того до процесу об'єднання приєднався Меджліс кримсько-татарського народу. Рафат Чубаров, Мустафа Джамілєв включені до списку, до прохідної сотні, Аскандер Барієв затверджений кандидатом-мажоритарником по Криму. Це повністю множить на нуль ті закиди влади, що опозиція не враховує потреби нацменшин. Були так само представники інших етнічних груп, наприклад угорці по Закарпаттю. Досягнені також домовленості з "Свободою".

Із партії "За Україну" до списку увійшли троє, каже політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список Партії регіонів до парламенту - 150 прізвищ

"Ще троє мажоритарників. В'ячеслав Кириленко в десятці. В процесі об'єднання це нормальний результат. В чомусь ми поступились, але зараз мова йде про об'єднання проти бандитського режиму, а при цьому власні амбіції відступають на десятий план", - вважає Коваль.

Політику приємно, що по мажоритарці йде багато знайомих йому ще з 90-х років людей: "Тоді представники молодіжних рухів, а тепер уже партійці йдуть у мажоритарних округах. Це говорить про те, що і список і мажоритарники формувались на основі активності людей і їх можливості діяти в нинішніх умовах Верховної Ради. Йде оновлення".

Зараз ви читаєте новину «"За об'єднання проти бандитського режиму, власні амбіції відходять на задній план" - політик ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути