Ексклюзиви
вівторок, 09 серпня 2011 14:11

За наркотики затримали не Дизеля, а іншого учасника "Green Grey"

За наркотики затримали не Дизеля, а іншого учасника "Green Grey"

В столичних ЗМІ з'явилася інформація про те, що 6 серпня співробітники столичної міліції знешкодили міжнародне угруповання наркоторговців. Серед затриманих значиться ім'я бас-гітариста гурту "Green Grey" Петра Цимбала і його дружини каскадерки Аліси Ковнір-Цимбал. Зараз затримані перебувають у СІЗО. Їм загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі.

"Петро Цимбал не міг бути причетним до розповсюдження наркотиків. За своїм світоглядом він був хіппі. Гроші він вважає непотрібними і ставився до них байдуже. Петро жив лише музикою. Його дійсно затримали, але всі розмови про наркотики є неправдою", - сказав продюсер гурту Денис Мережко.

"Музика була головним заняттям Петра. Вранці він робив собі чашку кави. Потім брав у руки гітару і грав до обіду. В перерві міг піти погуляти з собаками", - додав він.

Також Денис Мережко розповів, що Петро Цимбал співпрацював з гуртом " Green Grey" з 1997 року.

"Петро був моїм добрим знайомим. Якось запропонував йому відіграти з хлопцями концерт. Він добре вписався у колектив. Але на постійну роботу не погоджувався. Казав, що гроші для нього не мають жодного значення", - наголосив продюсер.

"Останній раз зідзвонювалися з ним минулого тижня. Він тоді з родиною відпочивав у Німеччині", - додав Денис Мережко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за розповсюдження наркотиків затримали бас-гітариста гурту Дизеля. Він цю інформацію спростував.

Зараз ви читаєте новину «За наркотики затримали не Дизеля, а іншого учасника "Green Grey"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути