Ексклюзиви
четвер, 19 березня 2020 16:15

За Гончарука такого не було. ЗМІ зняли, як Аваков грав у "Ферму" на уряді

За Гончарука такого не було. ЗМІ зняли, як Аваков грав у "Ферму" на уряді
Уряд розглядав тему протидії коронавірусу

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час засідання уряду грав в онлайн-гру на своєму смартфоні. Відео опублікував "24 канал".

Кабмін тим часом розглядав важливі для держави питання, оскільки в Україні діє карантин через пандемію коронавірусу Covid-19 у світі.

В онлайн-гру Аваков грав на засіданні Кабміну 18 березня. Саме тоді уряд вирішував питання про повернення українців додому з інших держав, а також приймав низку інших важливих рішень щодо протидії поширенню коронавірусу в державі.

Як видно з відеотрансляції, Аваков прийшов із антисептиком, яким спочатку побризкав руки міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, який сидів поруч із ним. Після цього Аваков продезінфікував себе та взяв до рук смартфон.

У цей момент на камери потрапило зображення на його телефоні. Воно нагадує популярну колись онлайн-гру "Ферма". Її суть полягає у вирощуванні власних віртуальних грядок. Хоча в мережі також припускають, що Аваков міг грати в "Цивілізацію".

У момент, поки міністр грав, уряд розглядав питання про безперебійне харчування військовослужбовців ЗСУ та виділення для цього коштів із бюджету, повідомляє телеканал.

Нагадаємо, уряд на чолі з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем відкрив засідання для ЗМІ. За попереднього прем'єра Олексія Гончарука відеотрансляцій із засідань не було. Натомість урядовці давали після засідань для журналістів брифінги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про реформи можна забути. Зеленський не буде боротися з олігархами

Арсен Аваков сьомий рік очолює Міністерство внутрішніх справ. Він побив рекорд перебування на посаді серед українських міністрів.

Зараз ви читаєте новину «За Гончарука такого не було. ЗМІ зняли, як Аваков грав у "Ферму" на уряді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути