Ексклюзиви
четвер, 27 лютого 2014 22:28

За дорученням Путіна уряд РФ проведе консультації, щоб МВФ дав гроші Україні

За дорученням Путіна уряд РФ проведе консультації, щоб МВФ дав гроші Україні
Володимир Путін Фото: hvylya.org

Президент РФ Володимир Путін доручив уряду продовжити контакти з українськими партнерами з розвитку торгово-економічних зв'язків, провести консультації з іноземними партнерами, включаючи МВФ, щодо надання фінансової допомоги Україні. А також - пропрацювати питання про надання Криму гуманітарної допомоги у зв'язку з відповідним зверненням автономної республіки. Про це заявив прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков.

"Президент РФ Володимир Путін доручив уряду РФ продовжити контакти зі своїми партнерами в Києві з питань розвитку торгово-економічних зв'язків між РФ і Україною", - сказав Пєсков.

За його словами, Путін також доручив провести консультації з іноземними партнерами, включаючи МВФ, з приводу надання фіндопомоги Україні, включаючи консультації з цього питання з країнами "Великої вісімки".

"Крім цього, маючи на увазі звернення керівництва Криму про надання гуманітарної допомоги, президент РФ доручив уряду РФ опрацювати це питання, в тому числі по лінії регіонів РФ", - підкреслив прес-секретар.

Зараз ви читаєте новину «За дорученням Путіна уряд РФ проведе консультації, щоб МВФ дав гроші Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути