пʼятниця, 10 лютого 2012 16:06

За бігборди Партії регіонів відповідають райдержадміністрації

За розміщення бігбордів Партії регіонів відповідали керівники районних адміністрацій. У листі до голови Черкаської ОДА голова Кам'янської районної адміністрації Віталій Архип'юк звітує про розміщені бігборди на території Кам'янського району.

"Загальна кількість бігбордів, розміщених райдержадміністрацією - 8

З них:

Кількість бігбордів з вітанням Президента України - 2

Кількість бігбордів з вітанням голови облдержадміністрації - 2

Кількість бігбордів з логотипом Партії Регіонів - 1

Інші бігборди: "Черкащина будівельний майданчик" - 1, "Черкащина - земля Богдана і Тараса Вітає Вас!" - 1, "Кобзар єднає Україну" - 1" - йдеться у листі № 01-26/99 від 13 січня 2012 року.

В іншому листі  Кам'янської РДА від 15 квітня 2011 року № 01-26/772 йдеться що бігборди, які належать районному відділу Головного управління МНС України в Черкаській області, "Укрсоцбанку" та "Райфайзен банку" райдержадміністрацією використовуються безкоштовно.

"Ми бачимо явні корупційні дії з боку обласної влади. Цим вже мала б займатися прокуратура. Депутати від опозиції готують звернення до правоохоронних органів з цього приводу - дав коментар лідер об'єднаної опозиції Черкащини Леонід Даценко. – Минулого року обласна рада рекомендувала жителям області та трудовим колективам примусово передплачувати газети "Черкаський край", "Черкащина Регіональна", "Молодь Черкащини".

Зараз ви читаєте новину «За бігборди Партії регіонів відповідають райдержадміністрації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути