Ексклюзиви
вівторок, 26 жовтня 2021 04:24

З засідань РНБО "витікала" інформація щодо санкцій - ЗМІ

З засідань РНБО "витікала" інформація щодо санкцій - ЗМІ
З РНБО витікала інформація щодо санкцій. Фото: Українська правда

Деякі особи, проти яких вводилися санкції Ради нацбезпеки та оборони, змінювали бенефіціарів власних підприємств перед застосуванням санкцій.

Це може свідчити про те, що підсанкційні особи могли бути попереджені про застосування до них обмежень, повідомляє Bihus.Info.

Щоразу кількість часу між засіданнями РНБО та указами президента, які уводили в дію рішення Радбезу, збільшувалося. Спочатку, у лютому 2021-го, рішення та указ Зеленського виходили в один день. Вже влітку час між рішеннями РНБО та указами президента розтягнувся до 6-7 днів.

Деякі фігуранти санкцій РНБО, як, наприклад, власник футбольного клубу "Минай" Валерій Пересоляк, переписали свої активи у проміжок часу між указами та рішеннями.

Згадуються імена Віктора Шермана, Олександра Черепинського, Едуарда Кукоби, Олександра Акста. Їх РНБО звинувачувало у контрабанді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РНБО опублікувала список прокремлівських Telegram-каналів

Контрабандистів, які знаходились у санкційному списку Ради нацбезпеки й оборони, викрили на поновленні масштабної діяльності. Обійти санкції змогли через перерозподіл контрабандних потоків.

Зараз ви читаєте новину «З засідань РНБО "витікала" інформація щодо санкцій - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути