середа, 23 листопада 2011 20:07

З Тимошенко можна проводити слідчі дії - Пшонка

З Тимошенко можна проводити слідчі дії - Пшонка

Стан здоров'я екс-прем'єра України Юлії Тимошенко дозволяє проводити з нею слідчі дії. Про це заявив генеральний прокурор України Віктор Пшонка.

"Ніяких діагнозів, які б загрожували життю Тимошенко, немає, а значить, можна проводити слідчі дії", - сказав він в ефірі каналу "1+1".

За інформацією ТСН, до цих пір слідчі йшли назустріч екс-прем'єру і її адвокатам, утримувалися від слідчих дій, проте тепер вони будуть відновлені.

Як повідомлялося, в середу в одному з лікувальних установ Києва проведено інструментальне обстеження стану здоров'я Тимошенко. Патологічних змін, що загрожують її життю, не виявлено, повідомили в Державній пенітенціарній службі. Тимошенко пройшла магнітно-резонансну томографію, рентген, сонографію.

Також повідомлялося, що від 4 листопада головним слідчим управлінням СБУ жодних слідчих дій з екс-прем'єром не проводилося, і на сьогодні, 23 листопада, їх проведення не планувалося. Про це повідомила прес-служба відомства.

Зараз ви читаєте новину «З Тимошенко можна проводити слідчі дії - Пшонка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути