субота, 04 червня 2022 17:18

Спецтема: Війна Росії проти України

З Путіним не домовлятимуться без України - Подоляк

З Путіним не домовлятимуться без України - Подоляк
З президентом РФ Володимиром Путіним можна говорити лише з позиції сили. Фото: eastnews.ua

Російське лобі в Європі хоче схилити Україну до невигідних переговорів.

Натомість Україні потрібно більше зброї. Будь-які домовленості за спиною України неприйнятні, сказав радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону

"Сьогодні було б дивно вважати, що за спиною України, яка вже більш як 100 днів спокійно собі воює з великою, потужною, як ще вчора казали, Росією. Неможливо, щоб за спиною України хтось щось укладав. Адже ми довели свою, м'яко кажучи, здатність воювати в повному обсязі навіть із такою країною, яка себе вважає імперією", - пояснив він.

Нічого такого зробити не можна, щоб президент Володимир Зеленський не побачив.

"За спиною Зеленського також проводити щось неможливо, тому що він дуже жорстка людина і скаже все в очі будь-кому. Мені видається, що це скоріше певні психологічні комплекси в певних представників західної політичної еліти", - каже радник.

До президента РФ Володимира Путіна все частіше почали дзвонити західні політики. Вони втомилися від війни в Україні і хочуть її закінчити за будь-яку ціну. Але Україна не дасть пожертвувати своїми інтересами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Офісі президента назвали умови для відновлення переговорів між Україною і Росією

"Вони наче роблять якісь кроки і таким чином самі себе заспокоюють. Дивіться, ми подзвонили Путіну, про щось із ним поговорили, тобто вже внесли якусь там допомогу Україні, але це не так. З Путіним розмовляти нема сенсу, бо в нього знищення державності України - це ключове і принципове питання", - розповів Подоляк.

Путін витратить будь-яку кількість ресурсів, щоб з ним говорили. Саме тому розмови з ним можливі тільки з позиції сили.

"Тому нехай західні лідери собі проводять розмови. А ми доводитимемо в новому форматі, що таке сьогодні Україна і що таке сьогодні Росія. І ми це доведемо обов'язково", - підсумував Подоляк.

Для забезпечення глобальної безпеки Російська Федерація обов'язково має пройти низку процедур. Зокрема, денацифікацію, написав радник голови Офіса президента Михайло Подоляк. Тож Росія має пройти демілітаризацію - позбутися крилатих ракет, денацифікацію - заборонити "Z-ідеологію" та депропагандизацію - приватизувати ТБ, вважає Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «З Путіним не домовлятимуться без України - Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути