вівторок, 23 березня 2010 15:36

З Мистецького Арсеналу робитимуть музей, як у Парижі

З Мистецького Арсеналу робитимуть музей, як у Парижі

Нова влада буде займатися розвитком музею колишнього президента Віктора Ющенка "Мистецький арсенал". Про це кореспонденту Gazeta.ua сказав віце-прем"єр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко.

"Мистецький арсенал" можливо вдосконалити. Справа у тому, що його концепція дуже вузьким колом обговорювалась. Її можна набагато краще розробити. Ми знаємо скільки у тому музеї є історичних запасників. Моя думка, якщо брати якісь аналогії, коли приїжджаєш у Париж - хочеш піти у музей д"Орсе. Так само, коли гості приїжджатимуть до Києва, перш за все варто було б згадувати "Мистецький арсенал", - помріяв Семиноженко.

Втім, за словами віце-прем"єра інші проекти попереднього президента підтримуватись не будуть.

"Наміри у Віктора Андрійовича були інколи гарні. Але у більшості проекти не витримують ніякої критики. Його проекти, може й важливі з погляду на майбутнє, але сприймались з комплексом неповноцінності українців. Постійно Україну ображали, постійно вона боролася із кимось та нічого не виходило. Всі ці проекти були програшними", - зазначив Семиноженко.

Зараз ви читаєте новину «З Мистецького Арсеналу робитимуть музей, як у Парижі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути