понеділок, 07 травня 2012 21:46

З "Батьківщини" виключили голову міської організації Вінниці та екс-мера Немирова

З "Батьківщини" виключили голову міської організації Вінниці та екс-мера Немирова
Екс-мер Немирова Віктор Качур. Фото: gazeta.ua

7 травня стало відомо, що Вінницька "Батьківщина" позбулася двох партійців. Ними стали керівник міської організації Віталій Донець та екс-мер Немирова Віктор Качур, який програв вибори у Липовецькому районі цього року представниці Партії Регіонів Любові Спірідоновій.

За словами Віталія Донця, рішення було прийнято ще 18 квітня. Але вони подали апеляцію, і тепер чекають рішення Центрального політбюро.

"Тому поки що не можна казати, що ми вже безпартійні. Тільки якщо наша політична президія вирішить", - сказав він.

Віталій Донець був помічником Наталії Королевської. Через це його позбавили посади голови вінницького КОДу – Комітету Опорі Диктатурі.

"Я не був помічником на штатній основі, а таких по Україні в неї, мабуть, 30 є. Після виходу її з "Батьківщини" я перестав бути її помічником. Але не думаю, що це стало причиною мого виключення. Зараз я не можу сказати, чому так сталося. Не хочу підривати авторитет "Батьківщини" розборками. Причин нашого виключення ніхто не називав", - зауважив Донець.

Голова обласної "Батьківщини" Людмила Щербаківська теж відмовилась коментувати причини такого рішення.

"Це наші внутрішньополітичні справи. Тільки після остаточного вердикту політпрезидії зможу щось конкретно сказати. Якщо їх не виключать, коментувати не буду, це залишиться в партії. А якщо виключать, думаю, самі все розкажуть. Офіційна версія – за порушення Статуту партії", - наголосила вона.

Зараз ви читаєте новину «З "Батьківщини" виключили голову міської організації Вінниці та екс-мера Немирова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути