неділя, 28 серпня 2011 11:53

Янукович вважає професію шахтаря однією з найгероїчніших

Янукович вважає професію шахтаря однією з найгероїчніших

Президент Україна Віктор Янукович вважає, що професія шахтаря є однією з найгероїчніших серед всіх мирних професій. Про це сказано у привітанні глави держави працівникам вугільної промисловості з нагоди Дня шахтаря.

Як повідомляє прес-служба президента, у привітанні зазначається, що шахтарі "своєї щоденної кропіткої роботою забезпечують добробут мільйонів українців".

"Глибоко переконаний, що завдяки вашій мужності та самовідданості ви і надалі будете примножувати добрі трудові традиції нелегкої праці гірника, будете сприяти стабільному соціально-економічному розвитку української держави, її енергетичної безпеки", - зазначив Янукович.

Також глава держави вказав на те, що в цей день ми згадуємо тих, хто не повернувся, за ким сумують матері, дружини, діти.

"Щиро дякую і низько вклоняюся вам за доблесний подвиг і бажаю міцного здоров'я, родинного благополуччя, щастя, добробуту і нових значних досягнень в ім'я України", - підсумував президент.

Раніше повідомлялося, Янукович пообіцяв забезпечити світові стандарти на шахтах.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вважає професію шахтаря однією з найгероїчніших». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути