середа, 30 листопада 2011 15:02

Янукович все ж поїде до Москви, та з датою поки не визначився

Янукович все ж поїде до Москви, та з датою поки не визначився

Президент України Віктор Янукович отримав запрошення відвідати Російську Федерацію, проте дата візиту залежить від робочого графіка голови держави, повідомила спікер Ради Федерації Федеральних зборів РФ Валентина Матвієнко.

"Віктор Янукович отримав запрошення відвідати Росію. Дата його візиту буде узгоджено, як і належить, по дипломатичним каналам", - сказала Матвієнко на брифінгу в середу.

"Це буде залежати від графіка президента і домовленостей керівників наших держав", - уточнила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саміт Україна-ЄС ніхто не скасовував

Матвієнко знаходиться в Україні з дводенним офіційним візитом. Програмою візиту передбачено її зустрічі з президентом України Януковичем, головою Верховної Ради України Володимиром Литвином, прем'єр-міністром України Миколою Азаровим. Також запланована зустріч голови Ради Федерації Федеральних Зборів РФ з представниками творчої і наукової інтелігенції.

Крім того, Матвієнко разом з Литвином мають намір відвідати Житомирську область, де заплановано зустрічі з керівництвом області, депутатами всіх рівнів і громадськістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада зазнала поразки у взаєминах з Європейським Союзом - Тарасюк

Нагадаємо, що нещодавно з'явилася інформація про те, що Янукович 19 грудня відвідає Москву для участі в засіданні Міждержавної ради ЄврАзЕС. Про це повідомило джерело в секретаріаті ЄврАзЕС.

Водночас, на 19 грудня у Києві заплановано проведення саміту Україна-ЄС, де, попередньо, намічено парафування Угоду про асоціацію з Євросоюзом. У МЗС підтверджують, що у планах Януковича на 19 грудня саме саміт Україна-ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ВР розробляється документ для унеможливлення відступу Януковича від євроінтеграції

У той же час, власне президент ухиляється від відповіді, де він буде 19 грудня. "Є таке питання, вгадайте з одного питання чи двох раз. Не важко. Так чи ні? Я нікому не давав жодної інформації про те, де я буду 19 числа. Буду там, де мені необхідно бути", - сказав Янукович 24 листопада у Сумській області.

Зараз ви читаєте новину «Янукович все ж поїде до Москви, та з датою поки не визначився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути