четвер, 24 листопада 2011 11:30

Герман пояснила, що треба "просто повірити" в орієнтацію Януковича

Герман пояснила, що треба "просто повірити" в орієнтацію Януковича

19 грудня президент Віктор Янукович зробить крок, який "найбільше відповідатиме національним інтересам України".

Про це журналістам заявила радник президента Ганна Герман, коментуючи повідомлення про його можливу участь у засіданні Міждержавної ради ЄврАзЕС, яке відбудеться 19 грудня в Москві - в той же день, що й саміт Україна-ЄС.

"Треба враховувати ту обставину, що зараз - визначальний етап переговорів України з ЄС та Російською Федерацією. І так буває в подібних випадках, що на дипломатичній шахівниці доводиться робити несподівані ходи. І не завжди можна і потрібно їх пояснювати", - зазначила Герман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович замість саміту Україна-ЄС полетить в Москву?

За її словами, суспільству "треба просто вірити президенту".

"Вірити, що він робить все, щоб відвоювати для своєї країни кращі умови, і що президент зробить крок в ту сторону, яка найбільше відповідатиме національним інтересам України", - заявила радник глави держави.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що Янукович візьме участь в 32-му засіданні Міждержавної ради ЄврАзЕС 19 грудня.

У той же час, цього дня в Києві заплановано проведення саміту Україна - ЄС, де очікується парафування Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Разом з тим, у МЗС України не підтверджують інформацію про візит президента Віктора Януковича до Москви 19 грудня. Як заявив директор інформаційного департаменту МЗС Олег Волошин, "нічого міжнародного, крім саміту України-ЄС, ми не готуємо".

Зараз ви читаєте новину «Герман пояснила, що треба "просто повірити" в орієнтацію Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути