середа, 24 липня 2013 11:05

Янукович висловив своє бачення святкування Дня Хрещення Русі

Янукович висловив своє бачення святкування Дня Хрещення Русі
Віктор Янукович. Фото:censor.net.ua

Глава Адміністрації Президента України, співголова Оргкомітету з підготовки та відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі Сергій Льовочкін повідомив про заходи, які заплановані на 26 липня під час святкування 1025-річчя хрещення Київської Русі.

"У цих заходах візьмуть участь представники усіх релігійних організацій України, а також представники громадськості: відомі діячі культури і науки, чиновники, дипломати. Упевнений, такий представницький склад учасників сприятиме налагодженню діалогу в суспільстві і служити суспільної консолідації ", - підкреслив Глава АПУ, повідомляє прес-служба глави держами.

Льовочкін окремо звернув увагу на важливість святкування річниці хрещення Київської Русі на найвищому рівні, враховуючи роль християнства в духовному, політичному та соціально-економічному розвитку України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через соціальні мережі можна обрати пісні, які хор заспіває на День Хрещення Русі - ЗМІ

"Президент неодноразово підкреслював, що ювілей прийняття християнства як державної релігії України-Русі має стати святом нашої державності, європейської ідентичності нашого народу і країни, нашого духовного і культурного єднання", - підкреслив Глава Адміністрації.

За його словами, в п'ятницю 26 липня, за участю Януковича в Національному культурно-мистецькому та музейному центрі "Мистецький арсенал" відбудеться відкриття виставки "Велике і Величне".

"На цій виставці будуть представлені мистецькі шедеври з майже сорока вітчизняних музеїв", - зазначив Льовочкін.

Зараз ви читаєте новину «Янукович висловив своє бачення святкування Дня Хрещення Русі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути