Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2013 11:32

Янукович в Давосі проігнорує ланч від Пінчука?

Янукович в Давосі проігнорує ланч від Пінчука?
Фото: segodnya.ua

Вперше за останні 3 роки президент Віктор Янукович не відвідає у Давосі Український ланч, організований Фондом Віктора Пінчука та групою EastOne.

Про це повідомляють джерела Української правди.

Янукович відвідував ланчі, будучи кандидатом в президенти, а потім ще двічі, будучи вже президентом.

Між тим Янукович на Всесвітньому економічному форумі у Давосі зустрінеться з виконавчим головою Всесвітнього економічного форуму Клаусом Швабом.

За словами Льовочкіна, програма перебування президента в Давосі включатиме двосторонні зустрічі з головою Європейського парламенту Мартіном Шульцом, главами іноземних делегацій, зокрема прем'єр-міністром Грузії Бідзіною Іванішвілі, керівниками транснаціональних корпорацій, включаючи головного виконавчого директора компанії Royal Dutch Shell Пітера Возера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" порадив Тимошенко діяти за правилами тюремників

Водночас, цього року серед ключових спікерів Українського ланчу-конференції Фонда Пінчука: віце-прем'єр Юрій Бойко, міністр закордонних справ Леонід Кожара, від попзиції - лідер партії "Батьківщина", Арсеній Яценюк та лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, йдеться у прес-релізі фонду.

Також спікерами стануть віце-прем'єр Казахстану Кайрат Келімбетов, президент Центру глобальної економіки та геополітики міжнародної бізнес-школи ESADE Хав'єр Солана.

В списку почесних гостей заходу, які долучаться до дискусії, будуть голова правління Сбербанку Росії Герман Греф і депутат Петро Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чечетов закликав опозицію "не грати у пісочницю": "Сесія ВР потрібна лише для серйозних речей, а не для словоблуддя"

Співголова Глобальної ради ВЕФ з питань України (GAC) Лорд Рісбі представить результати роботи та висновки ради.

Ланч цього  року буде присвячений темі "Україна: Схід чи Захід - хибна дилема?"

Під час панельної дискусії ланч-конференції обговорюватимуться такі питання: яким буде розвиток України та її відносини з сусідніми державами, з ЄС і Митним союзом; яким є бачення ключових політиків України та Європи щодо майбутнього країни; яких заходів вживатиме обраний у жовтні 2012 року парламент і новий уряд України.

Зараз ви читаєте новину «Янукович в Давосі проігнорує ланч від Пінчука?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути