пʼятниця, 19 квітня 2013 18:35

Янукович підписав деякі "виїзні" закони

Янукович підписав деякі "виїзні" закони
Віктор Янукович Фото: novostimira.com.ua

Президент Віктор Янукович підписав деякі закони, ухвалені на виїзному засіданні Верховної Ради. Про йдеться на сайті глави держави.

Зокрема, Янукович затвердив закони: №163-VII "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо визначення деяких доходів бюджету", №164-VII "Про внесення змін до додатка №3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" та №181-VII "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік".

Також президент підписав ухвалений 2 квітня закон №159-VII "Про приєднання України до Протоколу проти незаконного виготовлення та обігу вогнепальної зброї, її складових частин і компонентів, а також боєприпасів до неї, який доповнює Конвенцію Організації Об'єднаних Націй проти транснаціональної організованої злочинності".

Як відомо, 12 квітня Вищий адмінсуд визнав правочинним "виїзне" засідання Ради 4 квітня.

4 квітня депутати більшості провели засідання в актовій залі комітету Верховної Ради на вул. Банковій, оскільки сесійну залу парламенту на вул. Грушевського було заблоковано опозиціонерами. Під час цього засідання було прийнято більше 20 законів.

Водночас у парламентській опозиції заявляють про нелегітимність прийнятих документів. У парламентській більшості, навпаки, переконані, що вони легітимні.

Зараз ви читаєте новину «Янукович підписав деякі "виїзні" закони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути