Ексклюзиви
четвер, 24 листопада 2011 21:46

Янукович буде боротися з іноземними спецслужбами

Янукович буде боротися з іноземними спецслужбами

Президент Віктор Янукович пропонує Верховній Раді створити в структурі СБУ підрозділ контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки.

Новий підрозділ, на його думку, сприятиме захисту інтересів держави від розвідувально-підривної діяльності іноземних спецслужб, пише ЛІГАБізнесІнформ.

Законопроект про внесення змін до низки законів щодо структури та порядку обліку кадрів СБУ глава держави зареєстрував у парламенті в середу.

Як випливає з пояснювальної записки до цього документа, Янукович хоче доповнити перелік функціональних підрозділів центрального управління СБУ і підконтрольних йому органів підрозділом контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість Хорошковського СБУ очолить вірний друг Януковича - експерт

Метою проекту Янукович називає вдосконалення структури СБУ.

На думку президента, новий законопроект має сприяти концентрації сил і засобів, оптимізації управлінської діяльності у вирішенні завдань із захисту законних інтересів держави та прав громадян в інформаційній сфері від розвідувально-підривної діяльності іноземних спецслужб, протиправних посягань організацій, груп та осіб.

Зараз ви читаєте новину «Янукович буде боротися з іноземними спецслужбами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути