четвер, 03 листопада 2011 16:25

Керівництво СБУ ближче до Медвєдєва, аніж до Януковича - Корчинський

Керівництво СБУ ближче до Медвєдєва, аніж до Януковича - Корчинський

Теперішнє керівництво Служби безпеки України більше наближене до президента Росії Дмитра Медвєдєва, аніж до глави української держави Віктора Януковича.

Про це Gazeta.ua заявив лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський, відповідаючи на запитання про те, хто в разі призначення чинного голови СБУ Валерія Хорошковського на міністерську посаду в уряді посяде його місце у Службі безпеки.

"Перебираю у пам'яті усіх минулих голів СБУ... Вважаю, що якщо вони могли очолювати цю спецслужбу, то і дресована мавпа зможе її очолити - тобто будь-хто", - переконаний Корчинський.

Водночас, він зауважив, що новий голова СБУ буде людиною, наближеною до президента.

"Не знаю щоправда до якого. Можливо, до президента Медвєдєва чи Путіна, а може і до Януковича. Складається враження, що теперішнє керівництво перебуває все-таки ближче до президента Медвєдєва, ніж до президента Януковича. Хоча, можливо, я і помиляюсь, і це вдала конспірація, яка притаманна спецслужбам", - додав Корчинський.

Слід зазначити, що, за інформацією деяких ЗМІ, голова СБУ Валерій Хорошковський буде призначений віце-прем'єр-міністром. Передбачається, що Хорошковський поєднає посади віце-прем'єра і міністра фінансів. Крім того, очікується, що він очолить нову структуру на базі митниці та податкової.

Зараз ви читаєте новину «Керівництво СБУ ближче до Медвєдєва, аніж до Януковича - Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути