середа, 13 березня 2013 23:47

Якщо опозиція не вирішуватиме шкурні питання, то люди відгукнуться - Жебрівський про нову акцію

Якщо опозиція не вирішуватиме шкурні питання, то люди відгукнуться - Жебрівський про нову акцію
Павло Жебрівський. Фото: gazeta.ua

Всеукраїнська акція протесту потрібна, проте на подібних акція потрібно не вирішувати власні проблеми, а думати про проблеми людей.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав екс-нардеп Павло Жебрівський.

"Якщо ті, хто оголосили цю акцію є щирими, і люди повірять в цю щирість, то вони відгукнуться, а якщо такої  щирості не відчують, то це знову буде проплачена акція на 5-10 тисяч людей", - зазначив він.

Також він наголосив, що акцією особливо нічого досягнуто не буде, тому що "на жаль, при всій не повазі до влади, я не вважаю, що ті, хто називає себе опозицією є щирими".

За його словами, ті, хто оголосили всеукраїнську акцію протесту лише вирішують власні питання, а не думають про суспільство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джемілєв: Влада не змогла приструнити Меджліс, тому "вони взяли курс на знищення"

Говорячи,  про те, чи варто піднімати саме зараз суспільство, він сказав: "Абсолютно на часі, треба піднімати людей, але на цих акціях потрібно не вирішувати свої шкурні, кар'єристські питання, а вирішувати питання людей та країни. Вони не дають відповіді на проблеми людей", - зазначив Жебрівський.

Відповідаючи на питання, чому було оголошено, що акцію  протесту розпланували саме 4 місяці, він зазначив: "Думаю, що вони не впевнені в своїх силах і не впевнені, що все це вдасться, адже 4 місяці це вже літо, а на літо всі їдуть відпочивати. Ну, можливо, на Мальдівах, чи в Монако можна також проводити акції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Треба думати про майбутнє наших дітей" - міністр дорікнув ЗМІ рекламою алкоголю

Політик висловив думку, що акції не доречно проводити влітку, а варто було б організувати восени, або на весні: "Є два моменти, коли є реально наступ та захист своїх прав: це, як правило, весняний і осінній наступ на владу. Це працює століттями. Оскільки вони запланували на літо, то це поза, а не позиція".

Нагадаємо, сьогодні лідери опозиції Арсеній Яценюк і Олег Тягнибок оголосили всеукраїнську акцію протесту під назвою "Вставай, Україно!".

Акцію протесту опозиціонери розпланували на чотири місяці. Перша акція протесту відбудеться у четвер у Вінниці, у п'ятницю - в Ужгороді, у суботу - у Львові. Наступного тижня опозиціонери працюватимуть у межах парламенту. Тоді продовжать акцію в інших містах.

 

Зараз ви читаєте новину «Якщо опозиція не вирішуватиме шкурні питання, то люди відгукнуться - Жебрівський про нову акцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути