Ексклюзиви
субота, 13 жовтня 2012 13:42

Якщо народ в гробу бачить державу, то вона там і опиниться — брати Капранови

Якщо народ в гробу бачить державу, то вона там і опиниться — брати Капранови
Політики зараз навіть приблизно не здогадуються, що в Україні страшенна криза, вважають брати Капранови.

Між політиками, державою та народом існує дуже велика прірва про яку керівники країни не здогадуються. Про це на з'їзді партії Українська платформа "Собор" сказали члени цієї політсили, письменники брати Капранови.

Вони розповіли, що після того як об'їздили всю Україну, прийшли до висновку, що ані вони, ані політики нічого не знають про Україну та про те що потрібно людям.

"Ми переконалися що між народом і політиками лежить величезна прірва. Сьогодні наприклад заклик на мітинг відштовхує людей, навіть якщо він іде від політичних лідерів. Такі малочисленні мітинги , які зараз збирають політсили ми і уявити не могли. Це свідчить про те що сьогодні повністю розійшлися дороги суспільства та держави", - сказав Дмитро Капранов.

Він підкреслив, що політики зараз навіть приблизно не здогадуються, що в Україні страшенна криза.

"Довго Україна в такому стані не протягне. Слово "політика" стало лайливим, а слово "депутат" — нецензурним. Це дуже небезпечна тенденція, через яку можна втратити державу. Якщо народ в гробу бачить державу, то ця держава дуже швидко там і опиниться", - наголосив Віталій Капранов.

Він також додав, що насправді результати виборів будуть вирішувати ті , хто на них не прийде, бо їхні голоси стануть резервом для влади.

Зараз ви читаєте новину «Якщо народ в гробу бачить державу, то вона там і опиниться — брати Капранови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

99

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути