неділя, 09 грудня 2012 20:40

Якщо хтось зараз думає про вибори 2015 року, то думки його лише про владу

Якщо хтось зараз думає про вибори 2015 року, то думки його лише про владу
Олег Зарубінський. Фото: novynar.com.ua

Якщо наприкінці 2012 року в когось виникають думки про висунення кандидата у президенти, а не про те, як працювати ці 2,5 роки, то думки його лише про владу.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат Олег Зарубінський, коментуючи висунення Об'єднаною опозицією єдиним кандидатом на президентські вибори її лідера Юлії Тимошенко.

"Якщо хтось в грудні 2012 року думає винятково про березень 2015 року, значить він думаює тільки про владу. Мені здається, що коли майже за 2,5 роки виборів всі думки, душевні страждання, думи присвячені наступним виборам, то це означає, що люди не готові працювати в Верховній Раді ці 2,5 роки", - розповів він.

За його словами, очевидно, що "вони сюди прийшли для організації якогось плацдарму, хоча здавалось, що елементарно треба працювати, а не думати про вибори. Не можна весь час думати про вибори".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це черговий піар та експлуатація Тимошенко до останньої краплі" - Олійник про ініціативу опозиції

Говорячи про можливі відповіді опозиційних сил, як ВО "Свобода" та партії Удар, то він сказав: "Там вже йдуть фактичні бої. Це не стратегічні бої, бо для таким потрібен стратегічний і філософський склад розум, а багато людей просто здатні до тактики, це тривають тактичні бої, тактичні виверти з приводу того, як би один одного обіграти. Кожен бачить себе в ролі кандидата на виборах 2015 року. Нічого дивного в цьому не має, адже там, де два українця, там три гетьмана. І це є особливість, ментальність українців, і закономірно, що вона передається політикам".

"Це їхні справи, ці хлопці і дівчата часто підміняють змістовну роботу підміняють формою, тобто не те, що ми будемо робити, а те, як ми будемо боротися, що в 2015 році хтось з нас переміг. Я наприклад про 2015 рік не думаю. Ці перетрубації від мене далекі, бо я вмію працювати", - зауважив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція розраховує, що за кілька місяців Тимошенко вийде на свободу

"Я знаю, що в ВР треба затвердити план законодавчих робіт на місяць, на сесію, на календарний рік, на п'ятирічку, Верховна Рада не місце для обєгорювання один одного, адже Верховна Рада - це місце для роботи, але треба вміти працювати", - резюмував він.

Нагадаємо, 7 грудня Об'єднана опозиція висунула ув'язнену Качанівської колонії Юлію Тимошенко єдиним кандидатом на президентських виборах 2015 року. Таке рішення підтримали лідери опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Якщо хтось зараз думає про вибори 2015 року, то думки його лише про владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути