понеділок, 17 червня 2013 18:45

Яценюк з часом буде витісняти "могікан" "Батьківщини "- експерт

Яценюк з часом буде витісняти "могікан" "Батьківщини "- експерт
Євген Філіндаш. Фото: ua.golos.ua

Після об'єднання "Фронту Змін" і "Батьківщини", давніх соратників Юлії Тимошенко почнуть витісняти нові люди.

Про це на прес-конференції у Києві сказав експерт Євген Філіндаш.

Підводячи підсумки з'їзду партії "Батьківщини", який відбувся у суботу, 15 червня, і в результаті якого партія "Фронт Змін" влилася у політсилу Юлії Тимошенко, експерт підкреслив, що після цього в партії поступово почнеться заміна одних людей іншими.

"У багатьох депутатів зараз якраз з'являться шанс на підвищення своєї значимості, - зауважив експерт. - Ми бачимо, що не завжди просто складалися стосунки старого оточення Тимошенко з Яценюком, і навіть були суперечки, які іноді проривалися назовні, між Тимошенко і Яценюком".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднання з партією Яценюка перетворить "Батьківщину" в потужнішу політичну силу

Він пояснив, що ці розбіжності були зокрема щодо акції опозиції "Вставай, Україно", на етапі формування виборчого списку, щодо питання кандидатів та взагалі виборів у Києві тощо.

"Постійно з'являлися всередині такі іскри. І це природно. Бо "Батьківщина" - це було оточення, яке формувалося під Тимошенко. За багато років притерлося до неї, вона ж - до них. А зараз приходить новий лідер, який буде підбирати під себе керівництво партії і оточення", - наголосив Філіндаш.

Він додав: "І всі, хто не входив до старого оточення Тимошенко, якщо зараз впишуться в орбіти Яценюка, то можуть з часом зайняти досить впливову позицію. Бо зрозуміло, що Яценюк з часом буде витісняти "могікан "Батьківщини". У нього зараз позиція сильніша за позицію Тимошенко, бо вона все ще у в'язниці, а Яценюк — голова партії, голова фракції і майбутній кандидат у президенти".

 

Зараз ви читаєте новину «Яценюк з часом буде витісняти "могікан" "Батьківщини "- експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути