субота, 03 грудня 2011 12:16

Яценюк попросив допомоги у простого люду, аби виграти вибори

Яценюк попросив допомоги у простого люду, аби виграти вибори

Чинна влада — це не влада, це режим. Про це сьогодні на мітингу на Михайлівській площі у Києві заявив народний депутат від фракції блоку "НУ-НС", лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк.

"Це режим, який буде знесений і буде відповідати за те, що натворив за два роки. Президент піде, ця влада теж піде. Знаково, що через 20 років ми провели референдум, де більше мільйона українців висловилися проти Януковича. Чому ми проти Януковича? Хто наш ворог? Наш ворог — страх, зневіра. І все це сконцентровано у сьогоднішньому режимі. Ще рік тому ніхто не думав, що зберуться десятки тисяч людей. Ще рік тому Янукович знав, що вас можна залякати. Зараз це змінилося. Вони бояться вас. Можна зупинити десятки, а не мільйони", - сказав політик.

За словами Яценюка головне завдання опозиції — змінити життя українців та здобути перемогу на наступних парламентських виборах.

"Опозиція просить вашої допомоги. Від кожного з вас залежатиме, як житиме країна у найближчі 5 — 10 років. Ми сформуємо демократичну більшість, яка буде непідконтрольна президентові", - зазначив лідер "Фронту змін".

Зараз народні депутати вирушити на вулицю Банкову, щоб передати резолюцію президентові.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк попросив допомоги у простого люду, аби виграти вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути