середа, 24 жовтня 2012 14:07

Яценюк хоче подати до суду на Донія

Яценюк хоче подати до суду на Донія
Фото: 24tv.ua

"Нунсівець" Олесь Доній не хоче коментувати заяву лідера "Фронту змін" Арсенія Яценюка про те, що після виборів Об'єднана опозиція може подати на нього до суду за поширення провокативної інформації.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доній закликав опозиційні партії "не виносити на поверхню" суперечності: "Ми зобов'язані об'єднатися"

"Я на кожній зустрічі із виборцями агітую їх голосувати за три патріотичні партії - "Батьківщину", УДАР та "Свободу". Бо з іншого боку – Партія регіонів та комуністи – є набагато гіршими. Але до виборів ми не будемо давати задоволення Януковичу та "регіоналам" дивитися на внутрішні чвари. Тому я не коментуватиму жодних образливих заяв на мою адресу", - зазначив політик.

За словами депутата, опозиція не має доводити ситуацію до того, щоб на округах перемагали  представники Партії регіонів.

"По моєму окрузі є два варіанти – або перемагає представник патріотичних сил, це я, або прихований представник "регіоналів" Богдан Гдичинський, який нещодавно вийшов з Партії регіонів. Будь-які заяви проти мене – це реальна допомога "тушці", людині, яка працює на Януковича в Кабміні Азарова. Тому нехай люди розберуться", - зауважив Доній.

Він впевнений, що після виборів опозиції потрібно буде втілити дві речі – "єднання та очищення".  "Патріотичні сили треба буде посадити за стіл переговорів, долучити громадські організації. Нам потрібна надструктура на кшталт Народного руху України зразка 1989 року. Там мають бути ідейні люди, які своєю історію в політиці проявили свою незламність та дотримання принципів", - наголосив "нунсівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список "Батьківщини" знову має тушковану природу, Доній та Ко можуть створити свою фракцію

Нагадаємо, під час прес-конференції у Львові Арсеній Яценюк заявив, що попросив лідера львівського "Фронту змін" Степана Кубіва до виборів не подавати до суду на самовисуванців Ігоря Осташа і Олеся Донія за поширення провокативної інформації про об'єднану опозицію.

"Я проти того, аби подавати до суду на Осташа і Донія перед виборами, адже це тільки підігріватиме їхні рейтинги. Завершиться кампанія і за кожне слово треба буде відповісти", - сказав він.
У вересні Доній зробив заяву про те, що Об'єднана опозиція продавала місця у виборчому списку, а також місця в мажоритарників в одномандатних виборчих округах.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк хоче подати до суду на Донія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути