понеділок, 15 жовтня 2012 12:11

Павличко приніс опозиції лист на підтримку Донія

Павличко приніс опозиції лист на підтримку Донія
Фото: litcom.livejournal.com

Кандидат у нардепи, поет Дмитро Павличко приніс лідерам Об'єднаної опозиції, зокрема Арсенію Яценюку, лист на підтримку кандидата у народні депутати Олеся Донія.

"На користь Донія залишають округ інші опозиційні кандидати. Шухевич віддав йому округ. Він взагалі не йде. Вчора УДАР відкликав свого кандидата на користь людини, яка має таку загальноукраїнську популярність", - сказав Павличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Опозиція все здає. Виборчий список теж" - Черняховський

За його словами він "страшенно переживає". "Такі страшні помилки, які сталися, і не одна, їх треба виправити. Я б дуже хотів, щоб всі лідери партії, які там є: Яценюк, Турчинов, Кириленко, Тарасюк, Гриценко, Катеринчук.. щось вирішили. УДАР також йде їм на зустріч, але й вимагає, щоб і вони пішли", - зауважив Павличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко пропонує "абсолютно нереальний" обмін - "свободівець"

Окрім того, він підтримав кандидата від опозиції Олександра Чорноволенка, який балотується на 220 виборчому окрузі, і додав, що той має всі шанси перемогти. "Він вміє перемагати. Люди тут на Подолі, і в Києві за ПР ніхто голосувати не збирається. Це не правда, що Київ російське місто. Це тільки так уявляється. Якщо вибори будуть грубо сфальсифіковані, нам нічого не лишатиметься — як Майдан. Тільки Майдан — змінить цю владу", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Павличко приніс опозиції лист на підтримку Донія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути