пʼятниця, 13 грудня 2013 10:16

Я - за стіл переговорів - Ахметов

Я - за стіл переговорів - Ахметов
Рінат Ахметов Фото: nacburo.org

Український бізнесмен Ринат Ахметов у п'ятницю виступив із заявою про ситуацію в країні.

"У ці дні багато хто хоче знати моє особисте ставлення до подій. Моя позиція така: Україна і Президент три з половиною роки йшли по європейській дорозі. І за цей час було дуже багато зроблено", - заявив український олігарх.

За словами Ахметова, те, що мирні люди вийшли на мирні акції говорить про те, що Україна - вільна демократична країна. "І з цієї дороги Україна не зверне. І це дуже здорово", - підкреслив бізнесмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анонсований майстер-клас Вакарчука для студентів перенесла з ініціативи організатора - компанії Ахметова СКМ

Водночас Ахметов додав: "але те, що в ці дні постраждали люди, це - неприпустимо".

"Я - за стіл переговорів. Щоб політики, влада, опозиція, моральні лідери країни сіли за стіл переговорів і прийняли те рішення, яким ми будемо пишатися. Повторюся, пишатися, а не соромитися. Те рішення, від якого виграє Україна і кожен українець як у короткостроковій, середньостроковій так і у довгостроковій перспективі.

І нехай за цим столом політики втратять свої рейтинги. Але найголовніше, щоб рейтинг України пішов вгору ", - заявив олігарх.

 

Зараз ви читаєте новину «Я - за стіл переговорів - Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути