понеділок, 10 грудня 2012 12:10

"Висунення Азарова - це повне фіаско всієї економічної, політичної та соціальної політики" - Соболєв

"Висунення Азарова - це повне фіаско всієї економічної, політичної та соціальної політики" - Соболєв
Сергій Соболєв: "Прем'єр Азаров - це шлях в нікуди". Фото: ua.korrespondent.net

Голосування за прем'єр-міністра Миколу Азарова стане "моментом істини" у новій Верхвоній Раді.

Про це Gazeta.ua сказав член партії ВО "Батьківщина" Сергій Соболєв, коментуючи висунення президентом Віктором Януковичем на посаду прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Він підкреслив, що поки прогнозувати, чи проголосує за Азарова нова Верховна Рада — дуже важко, бо все залежатиме від позиції мажоритарників-самовисуванців.

"Я вважаю, що це буде перше серйозне випробування для Верховної Ради нового скликання. Буквально ми побачимо, що таке незалежні кандидати, які всюди лізли, заявляючи, що вони в опозиції, як вони підтримують Тимошенко, як вони виступають проти політичних в'язнів. Тому якраз це буде такий "момент істини" в парламенті, де всі проявляться дуже чітко", - наголосив він.

Водночас, за словами політика, висунення президентом на посаду прем'єра Азарова є свідченням "кризи жанру" всередині Партії регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голосування за Азарова покаже, чи є у ВР лояльна до Януковича більшість - політолог

"На мій погляд, це повне фіаско всієї економічної, політичної, соціальної політики, яка була. Якщо Янукович вважає, що кращого кандидата у прем'єри, ніж Азаров, не існує, на фоні тотального розвалу економічного та соціального життя країни, то я думаю, що це вже означає кризу жанру для Партії регіонів і тут важливі принципи не наведення порядку в країні чи проведення реформ, а принципи "красти і красти". Це виходить в уряду Азарова найкраще. Думаю, що цей уряд скоро ввійде в Книгу рекордів Гінесса за кількістю розкрадання грошей з бюджету", - наголосив він.

Соболєв підкреслив, що опозиція завжди була проти Азарова і зараз ця позиція не змінилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров розповів, в якому випадку бюджет-2013 можуть переглянути

"Опозиція буде діяти так, як і діяла. Нічого не зміниться. Ми завжди казали, що "Азаров — прем'єр" - це, фактично, шлях в нікуди. І зараз наша позиція є незмінною", - наголосив він.

Нагадаємо, що 9 грудня президент Віктор Янукович вніс на розгляд Верховної Ради кандидатуру Миколи Азарова на посаду прем'єр-міністра України.

3 грудня прем'єр Азаров звернувся до глави держави з заявою про відставку у зв'язку з обранням народним депутатом.

Зараз ви читаєте новину «"Висунення Азарова - це повне фіаско всієї економічної, політичної та соціальної політики" - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути