Ексклюзиви
субота, 30 січня 2010 16:38

В"язниця робить людину більш співчутливою - Янукович

В"язниця робить людину більш співчутливою - Янукович

Кандидат у президенти, лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що досвід тюремного ув"язнення робить людину більш відповідальною та співчутливою до інших.

Про це політик сказав в ефірі програми "Шустер Live".

"Звичайно, це людину травмує, але загартовує й дає можливість задуматися над життям набагато глибше, ніж у тому випадку, коли ти цього не знаєш або до цього не доторкаєшся. Кожна людина, що отримує в житті випробування, страждання, вона набирається досвіду й платить за свої помилки", - наголосив він.

Крім того, за словами Януковича, такий досвід дає можливість людині замислитися, як може бути погано, і як може зненацька змінитися доля.

Лідер ПР також підкреслив, що наявність досвіду тюремного ув"язнення змушує людину бути більш співчутливою до інших людей, до яких приходить лихо.

Нагадаємо, напередодні генеральний прокурор Олександр Медведько заявив, що Янукович не є судимим, адже дві судимості та два тюремних покарання, які він відбув наприкінці 60-х - початку 70-х років минулого сторіччя, були незаконними.

Керівник ГПУ послався на рішення президії Донецького обласного суду, яка в 1978 році скасувала дві судимості лідера ПР і закрила кримінальну справу проти нього.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «В"язниця робить людину більш співчутливою - Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути