середа, 20 лютого 2013 13:50

Ввечері лідери фракцій продовжать переговори

Ввечері лідери фракцій продовжать переговори
Олег Тягнибок Фото: news.liga.net

Наступний етап переговорів лідерів фракцій відбудеться сьогодні о 17.00. Про це на брифінгу у ВР сказав лідер "УДАРу" Віталій Кличко. Він сподівається, що після цього засідання опозиціонери зможуть оголосити позитивне рішення.

В свою чергу лідер "Свободи" Олег Тягнибок розказав, що сьогодні зранку "регіонали" запропонували змінити процедуру голосування за зміни до регламенту. За його словами, Партія регіонів хотіла, аби воно відбувалося за допомогою системи "Рада", а не шляхом підняття рук.

Народний депутат проінформував, що також представники більшості хотіли, аби 226, а не 150, депутатів приймали рішення щодо покарання за неперсональне голосування.

"Але ми пропонували, аби була система противаг. Бо інакше карати будуть тільки опозицію. А при цьому парламентська більшість буде вирішувати свої проблеми", - наголосив "свободівець".

Він впевнений, що Партія регіонів затягує процес перемовин.

"В колуарах можна багато чого цікавого почути. Говорять про одну із тактик, яку сьогодні хочуть застосувати "регіонали" — кинути якусь кісточку в середовище опозиції, щоб нас пересварити. Хочуть зіштовхнути лобами "Свободу", "УДАР" та "Батьківщину", - зауважив Тягнибок.

Нардеп запевнив, що три опозиційні фракції єдині у питанні особистого голосування.

Зараз ви читаєте новину «Ввечері лідери фракцій продовжать переговори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути