середа, 07 липня 2021 09:50

"Вигулькнув зі смердючого багна минулого" - міністра часів Януковича проштовхують у керівники Мистецького арсеналу

"Вигулькнув зі смердючого багна минулого" - міністра часів Януковича проштовхують у керівники Мистецького арсеналу
Держапарат за часів Януковича підпорядковувався єдиній меті - висотуванню фінансів з держсектора економіки. Фото: facebook.com/Mykhailo.Kulyniak

Ексміністр культури Михайло Кулиняк, якого Офіс президента вважає фаворитом на посаду директора Мистецького арсеналу, публічно хвалить режим позбавленого звання президента, втікача Віктора Януковича.

Про це культуролог, артменеджер та ексгендиректор Довженко-Центру Іван Козленко заявив у Facebook.

"Те, що в ОП поставили на Кулиняка, можна визначити по специфічному маркеру в його концепції - акцент на "аудіовізуальний контент". Тепер можна назвати речі своїми іменами: конкурс в Мистецькому арсеналі та в інших культурних інституціях - це не просто намагання впровадити ручне управління, це - реванш методів та подекуди людей режиму Януковича. Публічна апологія режиму Януковича з боку Кулиняка під час самого конкурсу викликає обурення. Він осмілів настільки, що розказує про чесноти авторитарного режиму", - написав він.

Держапарат за часів Януковича підпорядковувався єдиній меті - висотуванню фінансів з держсектору економіки, вважає культуролог.

"Це просто безумство, що така людина як Кулиняк знов вигулькнув зі смердючого багна минулого. За Януковича він не мав жодної суб'єктності й був лише маріонеткою, функція котрої була підтримувати клептократичний механізм у робочому стані. Вочевидь, з огляду на плани ОП розпочати будівництво в Мистецькому арсеналі, ці його здібності знов стають у пригоді", - підсумував Козленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський сказав українцям: "Я вам нічєво нє должен"

Учора вибори директора Мистецького арсеналу не відбулися. Жоден із кандидатів не отримав необхідних п'ять голосів. Оголосили новий конкурс на посаду. Деякі кандидати і члени комісії заявляють про фальсифікації та конфлікт інтересів з боку голови конкурсної комісії.

Зараз ви читаєте новину «"Вигулькнув зі смердючого багна минулого" - міністра часів Януковича проштовхують у керівники Мистецького арсеналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути