Ексклюзиви
неділя, 30 вересня 2007 16:29

Всього 1,5% українців у Росії прийшли на вибори

Деніс Денісов, голова виборчої комісії що знаходиться в українському посольстві у Москві на території 77-ої ділянки.
До цього часу проголосували 584 людини з 32 тисяч громадян, що стоять на консульському обліку у посольстві, сказав він журналістам.

Така низька явка пов"язана з тим, що до виборчої дільниці у Москві приписані громадяни України, що проживають у 35 регіонах і суб"єктах РФ, пояснив Денісов.

"Ми чекаємо, що в цілому явка у Москві складе два-три відсотки. Хочу підкреслити, що проголосувати можуть люди, які стоять на консульському обліку, або ті, хто до 22 вересня написали заяву про бажання взяти участь у голосуванні, оскільки протягом дня були випадки, коли громадяни України не змогли взяти участь в голосуванні, маючи тільки паспорт України і не перебуваючи на консульському обліку", - сказав Денісов.

За його словами, явка цього року повторює ситуацію з парламентськими виборами 2006 року.

Голосування у посольстві України в Москві почалося о 07.00 і продовжиться до 22.00 за московським часом (з 6 до 21 за київським).

Крім Москви, виборчі дільниці відкрилися при чотирьох генконсульствах України у Санкт-Петербурзі, Владивостоку, Тюмені і Ростові-на-Дону, передає РІА Новости.
Зараз ви читаєте новину «Всього 1,5% українців у Росії прийшли на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути