Ексклюзиви
неділя, 19 червня 2016 18:30

"Всі ви брешите!", "Не хочемо повторення Грибовичів!", тюремний набір для губернатора - головні акції тижня
6

Gazeta.ua пропонує найважливіші протести з тих, що відбулися за тиждень в країні, з 13 по 19 червня.

17 червня, Одеса

Сесію Одеської обласної ради перервали люди в камуфляжній уніформі, які представилися бійцями добровольчих батальйонів. Ветерани заблокували трибуну і зажадали, щоб депутати підтримали їхню вимогу про надання добровольцям статус учасників АТО.

Автор: Думская
 
Автор: Думская
 
Автор: Думская
 

15 червня, Миколаїв

Під Миколаївською ОДА триває безстрокова акція активістів, які вимагають звільнення її очільника Вадима Мерікова та голови облради Вікторії Москаленко. Люди з радістю зустріли новину про те, що Меріков написав заяву на звільнення. Вони навіть зібрали вже екс-очільнику ОДА та голові облради подарунки - типовий тюремний набір: шкарпетки, сухарі та цигарки.

Автор: depo.ua
 
Автор: depo.ua
 
Автор: depo.ua
 

14 червня, Київ

Більш ніж сотня вимушених переселенців та киян пікетували Кабмін. Вимагали скасувати зміни до постанов про облік та соціальні виплати переселенцям. До протестувальників вийшов заступник міністра соціальної політики Віталій Мущинін і прийняв звернення переселенців та закликав їх до співпраці.

13 червня, Львівщина

Фури зі львівським сміттям не пускають на Золочівське сміттєзвалище. Там чергують активісти з району - з міста Золочів, села Єлиховичі, Городилів, Зозулі. Перевіряють документи, звідки сміття. Пояснюють: сміттєсортувальна лінія, яка розташована біля сміттєзвалища, не може пересортувати все сміття із Золочева, не те що зі Львова. Тому несортоване сміття просто скидають на території сміттєзвалища.

13 червня, Київ

Під посольство США представники ЛГБТІ-спільноти та інші небайдужі кияни несли квіти на знак вшанування пам'яті загиблих в Орландо. Там під час стрілянини в гей-клубі "Пульс" було вбито 50 людей.

Зараз ви читаєте новину «"Всі ви брешите!", "Не хочемо повторення Грибовичів!", тюремний набір для губернатора - головні акції тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути