Ексклюзиви
субота, 24 травня 2014 22:39

Всі сили АТО кинуть на захист виборців Донбасу - Селезньов

Всі сили АТО кинуть на захист виборців Донбасу - Селезньов
Фото: mv.org.ua

Найголовнішим завданням АТО наразі є забезпечення можливості вільного волевиявлення громадян, які мешкають в зоні проведення антитерористичної операції (АТО).

Про це заявив офіційний речник АТО Владислав Селезньов під час брифінгу телефоном в Українському кризовому медіа-центрі.

"Всі сили АТО приведені у вищий ступінь готовності, всі наявні сили та заходи спрямовані на захист цивільних громадян, аби на сході України населення могло взяти участь у виборах Президента України", - зазначив він.

За його словами, силовики продовжують блокувати терористичні формування, щоб не допустити переміщення терористів в інші регіони України і поширення зони диверсійних дій. Терористи ж роблять усе, аби дестабілізувати ситуацію в регіоні напередодні виборів Президента України. Він навів дані ЦВК, що свідчать, що наразі 20 із 34 виборчих округів в зоні АТО захоплені терористами, тобто персонал фізично не зможе виконувати свої функціональні обов'язки. Бойовики продовжують підкріплювати під'їзди до Слов'янська, тероризуючи місцевих мешканців.

"Маємо оперативну інформацію, що, намагаючись уникнути відповідальності за вчинені дії, бойовики, а також їхні лідери оголосили мирним мешканцям Слов'янська заклик звільнити місто напередодні виборів. Таким чином вони намагаються залишити місто разом з мирними мешканцями", - зазначив Селезньов.

За словами речника АТО, тривають слідчі дії щодо останніх трагічних подій у Рубіжному та під Волновахою. Щойно будуть виявлені причини та передумови, що спричинили загибель українських військових, Селезньов обіцяв оприлюднити цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Всі сили АТО кинуть на захист виборців Донбасу - Селезньов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути