понеділок, 11 серпня 2014 08:17

Усі ситуації в Росії доведені до небезпечної межі. Не буде Путіна - завалиться все - Собчак

Усі ситуації в Росії доведені до небезпечної межі. Не буде Путіна - завалиться все - Собчак
Фото: www.paparazzi.ru

Росія була готова породити власний варіант фашизму і, нарешті, подолати цю спокусу, але так і залишилася "в стані вічної вагітності".

Про це, коментуючи агресію РФ проти України, заявила російська журналістка, опозиціонерка Ксенія Собчак в інтерв'ю виданню "Собеседник.ру".

"Припустимо, вони пересаджали б усіх незгодних і напівзгодних, якби вистачило охоронців, вплуталися в повномасштабну війну і встановили православну диктатуру; і потім вже у цієї ідеології не було б жодного шансу. А зараз все знову зупинилося і довго ще буде нависати", - сказала вона.

На її думку, в цьому полягає стиль правління Володимира Путіна.

"Яка диктатура? Його можуть про це просити, до цього схиляти - але його стиль як раз інший. Підвішування. Усі ситуації доведені до небезпечної межі і зав'язані на нього. Не буде його - завалиться все. А при ньому - все висить і може висіти нескінченно довго. Стиль такий ", - додала Собчак.

Журналістка також сумнівається у тому, що Путін готовий до повномасштабної війни.

"Яка повномасштабна війна? Проти Америки у Росії немає ні єдиного шансу, це розуміють усі, а вже у владі й поготів. Ось Україна - це так, це хороший шанс на затяжну підвішену нестабільність ... був. Після "Боїнга" вже немає, звичайно. З "Боїнгом" Путіну просто не пощастило. Взагалі-то, як ви знаєте, він виключно везуча людина. А тут - вперше за всю кар'єру - не пощастило по-справжньому. І це знак, що вітер змінився, що він більше не дме в його вітрила. До речі, можна було про це здогадатися - його фактично зрадили всі союзники. Білорусія в першу чергу. По Лукашенку відмінно можна судити, щастить або не щастить. У нього чуття безпомилкове", - заявила Собчак.

Зараз ви читаєте новину «Усі ситуації в Росії доведені до небезпечної межі. Не буде Путіна - завалиться все - Собчак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути