Ексклюзиви
понеділок, 24 квітня 2017 15:08

"Все було зрежисовано" - Насіров прокоментував свою ковдру

"Все було зрежисовано" - Насіров прокоментував свою ковдру
4 березня Романа Насірова вивезли з лікарні "Феофанія" в невідомому напрямку. Фото: hromadskeradio.org

Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров зізнався, що виглядав безглуздо в ковдрі під час візиту детективів до клініки "Феофанія". Однак ковдру йому підсунули спеціально.

Про це він розповів в інтерв'ю "Обозревателю".

"Вас, напевно, більше цікавить "знаменита" ковдра, ніж моє самопочуття... У мене насправді є серйозні проблеми зі здоров'ям, і в даний час я лікуюсь.

Про ковдру скажу просто: дійсно, виглядало негарно. Але уточню два важливі моменти. Діагноз клінічної лікарні реальний, його підтвердили інші лікарі. Детективи і прокурори ще вибачатимуться переді мною.

Детективи, які висмикнули мене з лікарні, знайшли анонімних "антикорупційних" лікарів, які чимось напхали мене протягом всієї суботи. Саме вони підклали цю знамениту ковдру для картинки. Все було зрежисовано", - зауважив він.

Головний фіскал заявив: "Розумію, що виглядав безглуздо. Я, як і ви, живу в сучасному інформаційному суспільстві, тому чудово розумів, що так примітивно "косити" від слідства нерозумно. Навпаки, я був і залишаюся цілком зацікавлений у співпраці зі слідством, бо не відчуваю ніякої провини ні за собою, ні за ДФС".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розвиватиметься справа головного фіскала - думка Бутусова

Насірова заарештували у березні 2017-го. Звинувачували у діях, які завдали шкоди державі на 2 млрд грн.

Із травня 2015-го Насіров був головою Державної фіскальної служби. Відсторонений від посади 3 березня, а 16-го його випустили під заставу 100 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Все було зрежисовано" - Насіров прокоментував свою ковдру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути