середа, 14 серпня 2013 11:55

"Врадіївці" запрошують громадських активістів і політиків приєднатися до них 17 серпня

"Врадіївці" запрошують громадських активістів і політиків приєднатися до них 17 серпня

"Врадіївчани" зберуться 17 серпня, щоб об'єднатися із громадськими і організаціями і політиками заради майбутньої ходи.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомила активістка ходи, учасниця громадського руху "Спільна справа" Віра Зам'яла.

"З 16 по 27 серпня столичний адміністративний суд заборонив усі акції протесту на Майдані тих заявників, які подавали заявки раніше. Я була серед них, то ж особисто брати участь у цій акції, приходити на Майдан, не можу. Зраз іде пошук людей, які могли б подати заявки на проведення акцій. Хоча, можливо, і не будемо цього робити знову у період між 16 і 27", - розповіла активістка.

Жінка також повідомила, що "врадіївчани" 17 серпня проведуть форум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Врадіївку "зливають"

"17 серпня у суботу проведемо форум по об'єднанню всіх організацій: громадських та політичних, небайдужих людей для того, щоб готуватися до ходи. Він відбудеться на вулиці Олеся Гончара, 33 об 11 годині. Ми запрошуємо усіх, хто підтримує наші вимоги. Плануємо об'єднати усіх небайдужих громадян України для того, щоб виробляти подальші наші плани і дії щодо змін у цій країні. Насамперед йдеться про протистояння свавіллю міліції", - пояснила Зам'яла.

Жінка зазначила, що акцію на Майдані продовжать 27 серпня "у будь-якому випадку".

"Ми руки не складаємо, будемо працювати. Будемо тримати Майдан і чекати рішення президента. Це — формальність. Ми ж йому висунули вимоги як гаранту Конституції, щоб він звільнив Захарченка та реформував органи міліції, загалом правоохоронні органи", - сказала вона.

Зам'яла також розповіла, що сьогодні "врадіївчани" ймовірно востаннє зберуться на Майдані перед перервою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт не вірить в успішність майбутньої акції врадіївців

"Сьогодні на Майдані люди збираються о 15 год, щоб тримати форпост. Збираємо підписи, скарги людей з подібними випадками свавілля міліції, ведемо роботу із населенням з інформування. Василь Любарець зараз у Києві. Він, як організатор, розробляє організаційні плани. Багато людей роз'їхалися, але четверо учасників ходи ще в Києві. Це Володимир Фоміцький з Кривого-Рогу. Олена Михайловьска із Харкова, киянин Петро і я. Ірина Скобельска поїхала до Миколаєва, бо 16 серпня у неї суд. Але вона також приєднається до майбутньої ходи. Приєднаються у мешканці Врадіївки, які брали участь у минулому поході. Про це казали у телефонній розмові. Ми підтримуємо зв'язки, працюємо із людьми. Акція не закінчується", - запевнила учасниця "Врадіївської ходи".

Нагадаємо, лідер Врадіївської ходи Василь Любарець анонсував початок нового походу 2 жовтня, в день 23-річчя Революції на граніті. Відповідно до його плану о 10 ранку одночасно по всій Україні люди попрямують до столиці. Завершиться акція 10 жовтня в Києві на Майдані Незалежності.

Зараз ви читаєте новину «"Врадіївці" запрошують громадських активістів і політиків приєднатися до них 17 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути