пʼятниця, 30 липня 2010 16:47

Восени будуть масові протести і демонтаж режиму Януковича – Катеринчук

Восени будуть масові протести і демонтаж режиму Януковича – Катеринчук

Податкова реформа, що декларується владою, не має нічого спільного з лібералізмом та законом.

Про це заявив народний депутат, лідер "Європейської партії України" Микола Катеринчук на прес-конференції у Івано-Франківську.

Політик переконаний, що запропонований Азаровим і Тігіпком проект Податкового кодексу зневажає фундаментальні конституційні права та ліберальні цінності, як-от непорушність права приватної власності.

Тому він не має нічого спільного із запровадженням фіскального механізму виходу із кризи.

"Це як концентраційний табір для підприємців. Коли ти заходиш через маленькі двері, а вихід тільки через крематорій. По обидві сторони - податківці з автоматами. Їм зроблять необмежені повноваження. Вони матимуть право арештувати ваше майно, продати його, а ви уже потім в суді доводьте свою правоту", - лякав Катеринчук.

Нардеп також передбачив фальсифікацію місцевих виборів.

"Зараз усім треба об'єднатися в єдиний фронт "проти Януковича". Закон про місцеві вибори відкриває усі шляхи для фальсифікацій. Уявіть, що футбольному матчі бере участь одна команда, якїй би дали чотири м'ячі. Партія Регіонів чітко поставила собі за мету взяти більшість у всіх регіонах і для цього вони робитимуть усе. Ми зверталися до опозиційних партій бойкотувати вибори, адже такий самий сценарій може повторитися і на наступних парламентських виборах, лише з деякими поправками", - закликав політик.

Та найбільше дісталося Партії Регіонів. Втім, вдаватись до радикальних заходів проти дії діючій владі партія Катеринчука планує лише восени після виборів.

"Це будуть масові протести. Буде серйозний протест і проти реваншизму відносно всього українського: Табачники, приїзд релігійних лідерів тощо. Це все дасть поштовх до об"єднання демократичних сил в один кулак і початку демонтажу режиму Януковича. Ми готові очолити цей процес", - запевнив політик.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Восени будуть масові протести і демонтаж режиму Януковича – Катеринчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути