четвер, 23 березня 2017 15:32

Вороненков розповідав, про що шкодував найбільше

Вороненков розповідав, про що шкодував найбільше
Вороненков розповів про що шкодував Фото: Русский Монитор

"Єдине, про що шкодую, що переїхав в Україну пізно – в 45 років. Напевно, в минулому житті я був конформістом, намагався вижити в системі, хоча вона завжди зі мною боролася і відштовхувала", - розповідав екс-депутат Держдуми Денис Вороненков у інтерв'ю Gordon.com.

Даючи свідчення Генпрокуратурі України у справі Януковича, виконував обов'язок громадянина України, сказав екс-депутат Росії.

"Я на 50 відсотків українець. Мій прадід Акім Дудніченко очолював Монархічний союз України. Все дитинство я провів у Херсоні, Маріуполі, Миколаєві, Євпаторії. Коли виникло питання про притягнення Януковича до кримінальної відповідальності за держзраду, я, як громадянин України, вважав своїм обов'язком дати ці свідчення і розказати, що мені відомо. Наскільки цінні вони, визначить суд. Генпрокурор вважає їх дуже важливими", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це акт тероризму" - Порошенко про вбивство екс-депутата РФ

"Подивіться останній виступ глави слідчого комітету РФ Олександра Бастрикіна, де він заявив: "Вороненков дійшов до ницості, прийнявши громадянство України". Вони що, вважають себе вищою расою? У нас вже була одна вища раса ХХ століття. Знаємо, чим закінчила. Ледь не фашистом мене називають! Але в чому моя "зрада"? Я дав свідчення проти чоловіка, який влаштував кровопролиття у своїй країні, а потім утік, зрадивши її", - сказав Вороненков.

Сьогодні об 11:25 біля входу в готель невідомий у капюшоні вистрілив майже впритул у колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Він помер. Зараз кілера оперують. Його життя під загрозою.

Зараз ви читаєте новину «Вороненков розповідав, про що шкодував найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути