Ексклюзиви
четвер, 29 серпня 2024 18:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог кидає у бій все, що може рухатись. У росіян великі втрати - Сирський розповів про Покровський напрямок

Ворог кидає у бій все, що може рухатись. У росіян великі втрати - Сирський розповів про Покровський напрямок
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав бригади, які ведуть оборону на Покровському напрямку. Фото: president.gov.ua

На Покровському напрямку склалась найбільш складна ситуація.

Наші бійці проявляють мужність і героїзм у боях з переважаючими силами ворога. Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський.

"Працював декілька днів поспіль у бригадах, які ведуть оборону на Покровському напрямку, де на цей час склалась найбільш складна ситуація", - сказав генерал.

"Робота в штабах триває практично в цілодобовому режимі. Постійно доводиться приймати нестандартні рішення для зміцнення оборони та знищення наступаючого противника", - сказав головнокомандувач.

Найбільш інтенсивні бої точаться на східних околицях Гродівки, далі по рубежу Кам'яного і Красного ярів, безпосередньо у Новогродівці, нижче, у районі східної околиці Михайлівки, яка розташована перед Селідово, повідомив Сирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські воїни знищили російський СУ-25 - показали відео

"Бої носять виключно жорсткий характер. Ворог кидає у бій все, що може рухатись і наступати, намагаючись прорвати оборону наших військ", - сказав генерал.

"Наші бійці проявляють мужність та героїзм у боях з переважаючими силами противника", - заявив Сирський.

Надзвичайну стійкість показують воїни 25-ї окремої повітряно-десантної бригади, від дій якої ворог зазнає великих втрат, сказав головнокомандувач.

"Також хочу відмітити військовослужбовців 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша та 151-ї окремої механізованої бригади, які не залишають жодних шансів ворогам повернутися живими та неушкодженими з поля бою", - звернувся Сирський.

Головна задача - посилити оборону наших військ на найбільш складних ділянках фронту, забезпечити бригади достатньою кількістю боєприпасів та інших матеріально-технічних засобів, сказав генерал.

"Власне вирішенню цих питань і була присвячена моя робота. Пишаюсь героїзмом наших воїнів. Робимо все задля нашої перемоги. Слава Україні", - звернувся головнокомандувач ЗСУ.

З початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 98. Сили оборони України тримають рубежі і вживають всі необхідні заходи для недопущення прориву оборони, повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

За 917 днів втрати російських окупаційних військ становили 612 390 осіб, 16 699 броньованих машин, 8571 танк, 368 літаків, 328 гелікоптерів, 28 кораблів і катерів і підводний човен.

Зараз ви читаєте новину «Ворог кидає у бій все, що може рухатись. У росіян великі втрати - Сирський розповів про Покровський напрямок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути