понеділок, 26 вересня 2011 14:42

"Вони самі перевели цю справу в політичну площину" — Колесніков про "ПростоПринт"

"Вони самі перевели цю справу в політичну площину" — Колесніков про "ПростоПринт"

На відкритті львівського стадіону виступить співачка Анастейша. Про це повідомив сьогодні під час брифінгу президента УЄФА Мішеля Платіні віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков.

Раніше ЗМІ повідомили, що арену відкриватиме британський рок-співак Браян Адамс. Згодом на сайті виконавця з'явилося повідомлення, що це неправда, оскільки того дня у нього запланований концерт у Чикаго.

Колесніков відповів на запитання журналістів про утиски фірми "ПростоПринт", яка виготовила футболки з написом "Спасибо жителям Донбасса".

"Спершу вони продавали футболки з логотипом Євро-2012, хоча не мали на це права. Коли зрозуміли, що будуть мати неприємності, вирішили перевести цю справу у політичну площину."

У чиновника поцікавилися про нововведення Нацбанку — відтепер обміняти валюту можна тільки після пред'явлення документів.

"Всі країни Східної Європи, які проводили заходи такого масштабу, проходили через це. У Празі, Варшаві також вводили таке правило. Це повинно протидіяти корупційним схемам, а не створювати незручності туристам. Нацбанк повинен максимально спростити цю процедуру."

Зараз ви читаєте новину «"Вони самі перевели цю справу в політичну площину" — Колесніков про "ПростоПринт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути