пʼятниця, 06 липня 2012 12:05

"Вони не можуть звільнити Литвина, імпотенти, бачать красиву дівчину і не можуть" - Кармазін

"Вони не можуть звільнити Литвина, імпотенти, бачать красиву дівчину і не можуть" - Кармазін
10 сесія ВР закривається Фото: segodnya.ua

Депутати не можуть проголосувати за відставку Литвина, бо у них немає більшості з 300 голосів. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" Юрій Кармазін.

"Відставку Томенко проголосують. Відкликати заяву про відставку ніхто не буде. Ви чули сьогодні ключову фразу Адама Мартинюка, що "ніде не написано, що опозиція взагалі має бути представлена". Це була як підказка", - наголосив він.

Кармазін зауважив, що із Литвином депутати нічого не можуть зробити.

"По Литвину вони ударили в штангу. Є частина четверта статті 77 закону "Про регламент", яка передбачає, що 300 депутатів мають взяти бюлетені, для того щоб звільнити Литвина. Вони не можуть цього зробити. У них немає 300. У них є 270 з купленими "тушками". Але опозиція не прийме участь у цьому голосуванні. Вони не можуть звільнити Литвина, імпотенти, бачать красиву дівчину і не можуть, імпотенти", - підкреслив "нунсівець".

За словами Кармазіна, щоб звільнити заступника голови Верховної ради, їм не потрібно 300 голосів, тільки 226 голосуванням у залі.

"І жоден з цих законів, які вони поприймали за ці два дні, вони не можуть підписати. Бо вони роздеребанили 24 млрд гривень, плюс мільярд на вугільну галузь, плюс мільярд ЦВК, плюс 174 млн на Генпрокуратуру, 29 млрд вони за два дні роздеребанили. Тому їм треба, щоб Литвин попідписував ці речі, щоб вони йшли і починали працювати, підписати може тільки голова Верховної ради", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жоден з депутатів не захотів розглядати відставку Литвина

Кармазін наголосив, що він не дасть їм це зробити.

"Згідно зі статтею 48 закону України "Про регламент" я подаю свої пропозиції про порушення при голосуванні норм регламенту, згідно зі статтею 48 вони мають до підписання регламенту розглянути ці пропозиції, але вони вже всі взяли квитки на Багами", - зазначив він.

Наразі у залі грає гімн України, депутати піднялися, оскільки закривається 10 сесія Верховної ради.

Зараз ви читаєте новину «"Вони не можуть звільнити Литвина, імпотенти, бачать красиву дівчину і не можуть" - Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути